Bahşılı Belediyesi'nden mezarlığa bakım

Bahşılı Belediyesi

Bahşılı Belediyesi ilçe içerisinde bulunan Mezarlıklarda ve Topaldede Türbesinin çevre temizliği yapıldı. Başkan Uyar mezarlığın temizlik işlerinin bayram öncesinde sona ereceğini söyledi

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Bahşılı Belediyesi yaklaşan Ramazan bayramı öncesi mezarlıklarda çalışma başlattı.  Belediye Başkanı İbrahim Uyar beraberinde Meclis Üyeleri, Fen İşlerindeki görevlilerle birlikte  ilçedeki Mezarlıklarda çevre temizliği yaptılar. Bunun yanı sıra ilçede bulunan Topaldede türbesinde çevre düzeni çalışmalarını yerinde incelediler.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan İbrahim Uyar “Bayramda kabristanlık ziyaretinde bulunan vatandaşlarımız, daha temiz çevre düzenlemesi yapılmış farklı bir kabristanlık görecekler. Mezarlık içerisinde görevliler, şerife, arife ve bayram günleri kurulan hoparlör sistemi ile Kuran-ı Kerim okuyacak. Halk otobüslerimiz her saat mezarlığa servis yapacak.  Bu çalışmalar ve elden geçilen kabristanlık bizim yüz akımız olacak. Ceddimize, hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımızın bilinci ile çalışıyoruz” şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ